Welcome to our online store!
Telepon Kami Iraha waé di+86 18057473319

3D Eva Kids Ransel Kantong Sakola Binih Rucksack

Katerangan:


  • Bahan:Oxford / 210D poliéster pinding
  • nyitak:Nyitak
  • ukuran:UKURAN 24 X 8 X 27 M
  • waktos sampel:12 poé
  • MOQ:1000 PCS
  • Gaya tas:rangsel
  • Pamakéan:Sakola, luar
  • bungkusan produk:oppbag
  • istilah harga:EXW, FOB, CNF, CIF
  • istilah pamayaran:T/T, L/C
  • Pelabuhan Muatan:Ningbo/Shanghai
  • Balanja:Ku laut / hawa / express
  • Rincian produk

    Tag produk

    Premium 3D EVA Wangun Hareup Hareup kalawan panutupanana seleting

    Ieu ransel SMP 3D Eva karakter anu anca kalayan tali taktak empuk anu tiasa disaluyukeun, gagang anu mawa sareng kompartemen utama anu disleting.

    Ransel anu saé kalayan pangaruh gaya super 3D

    nyieun karakter sacara harfiah pop kaluar tina hareup ransel nu

    Straps adjustable Padded

    Barudak bakal resep kana kantong anu saé ieu

    Pamakéan aplikasi pikeun sakola, gim, liburan, sapeuting, kantong ngojay jsb.

    Rincian produk

    1424
    1418
    1419
    1420
    1421
    1422
    ba386b17786cd570fd990f7513d54fb

    Produk Utama: Kantong Non Woven, Kantong Katun, Kantong Lipat, Kantong Serut, Kantong Wol, Kantong Cooler, Kantong Kosmétik, Ransel.

    Pariksa "DIEU" pikeun terang langkung seueur ngeunaan barang-barang énggal tina kantong kami.

    CUSTOM MATERIAL

    Kumaha Mesen?

    Kirimkeun kami Inquiry-Nampa cutatan kami-Diskusikeun rinci-Konfirmasi sampel-Asup kontrak & deposit- Produksi masal-Siap pikeun kapal.

    Kami kalibet dina produksi sareng penjualan kantong salami 10 taun, kalayan pangalaman profésional dina pembuatan kantong.

    Urang ngajamin kualitas luhur sarta layanan pangalusna, pangiriman timely.

    Bungkusan

    Rincian Paket: Bungkusan tiasa dilakukeun dumasar kana pamundut anjeun

    Rincian Pangiriman: Éta gumantung kana kuantitas pesenan anjeun.Biasana 35 dinten saatos pesenan dikonfirmasi

    Balanja

    Urang bakal milih express paling merenah lamun waktu anjeun urgent atawa barang teu jadi beurat.

    Kami bakal ngirim barang ku laut ku hawa upami barang beurat sareng nganteurkeun waktos cekap.

    Kami bakal ngirim barang ka gudang anjeun upami anjeun gaduh perusahaan angkutan barang anjeun nyalira.

    Pembekal kantong profésional punten wartosan kami sarat anjeun upami henteu mendakan kantong anu cocog dina halaman wéb kami.

    Ningbo Lohas Industrial Co., Ltd.

    2-212, No 5, Jalan Feng hiji, Jalan Zhuangqiao,

    Kacamatan Jiangbei, Ningbo, Cina

    No handphone/whatsapp:+86 18057473319 Telp:0574-87578500

    Surat / skype no.:joy@nb-lohas.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan cutatan atanapi kerjasama, mangga ngantunkeun email ka kami joy@nb-lohas.com atanapi nganggo formulir patarosan di handap ieu.Wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam.Hatur nuhun pikeun kapentingan anjeun dina produk urang.