Welcome to our online store!
Telepon Kami Iraha waé di+86 18057473319

Tentang Kami

SAHA URANG

Hatur nuhun pikeun kapentingan anjeun dina LOHAS

LOHAS diadegkeun dina taun 2010, Kami ngadamel sareng eksportir dina sababaraha jinis kantong, rentang produk kami kalebet ransel, kantong cooler, kantong kosmetik, kantong duffle, kantong serut sareng kantong balanja, kami ngékspor produk kami langkung ti 10 taun, sareng nyayogikeun produk. dina harga kalapa kalawan gaya newish sarta kualitas luhur ka konsumén urang sakuliah dunya.

Kami mangrupikeun perusahaan anu ngembang, ngahiji dina ngudag kualitas produk anu teu lirén.Ngagambar kana kaahlian masing-masing sareng gawé bareng, urang nempatkeun sarat palanggan salaku jantung bisnis urang. Ngaliwatan panalungtikan, pamekaran sareng kemitraan, urang ngadamel produk anu tiasa diandelkeun ku nasabah sareng ningkatkeun pasarna.

Hatur nuhun pisan yén produk kami bakal muka kasempetan anu langkung lega pikeun perusahaan anjeun!Kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng anjeun di sakumna dunya dina waktos anu caket

IMG_4383

Kumaha urang nyieun bédana

Tim R&D kami sering nganjang ka acara dagang pikeun ningali tren panganyarna dina produk kantong, dumasar kana pangalamanana, ngembangkeun barang-barang énggal anu dipikaresep ku klien.

Kadang anjeun ngan ukur gaduh gambar produk sareng henteu terang langkung seueur ngeunaan struktur produk, tapi éta cekap pikeun urang.Urang bakal nyieun 100% salinan sampel nurutkeun sarat Anjeun.

Urang ogé boga departemén inspeksi sorangan anu ganda cék kualitas saméméh nanaon dikirim pikeun mastikeun unggal pesenan geus dihasilkeun akurat.

Departemén penjualan ngalayanan unggal palanggan sareng nyumponan saratna saloba mungkin, Kanggo inpormasi anu langkung lengkep,ngahubungan tim jualan kami  

Naon waé anu anjeun milarian rupa-rupa kantong sareng gaduh desain nyalira, wilujeng sumping ngahubungi kami, kami di dieu pikeun ngarepkeun ngabantosan anjeun

jasa kami

Prinsip jasa kami "Kualitas Pangsaéna, Palayanan Saé, Iman Kahiji"

24 jam layanan online.

Sadaya inquires bakal diwaler dina hiji poé.

Upami nampi keluhan pelanggan, kami bakal ngahubungi dina 24 jam sareng ngabales palanggan dina 48 jam.

Sakur patarosan ngeunaan produk, mangga ngahubungan kami iraha wae.


Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan cutatan atanapi kerjasama, mangga ngantunkeun email ka kami joy@nb-lohas.com atanapi nganggo formulir patarosan di handap ieu.Wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam.Hatur nuhun pikeun kapentingan anjeun dina produk urang.