Welcome to our online store!
Telepon Kami Iraha waé di+86 18057473319

Taros Kami

Ningbo Lohas Industrial Co., Ltd.


Alamat

2-212, No 5, Feng an Road, Zhuangqiao Street, Jiangbei District, Ningbo, Cina

Telepon

Jualan: 18057473319

Rojongan: 0574-8757 8500


Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu,Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan cutatan atanapi kerjasama, mangga ngantunkeun email ka kami joy@nb-lohas.com atanapi nganggo formulir patarosan di handap ieu.Wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam.Hatur nuhun pikeun kapentingan anjeun dina produk urang.