Welcome to our online store!
Telepon Kami Iraha waé di+86 18057473319

Tas Popok Ransel, Multifungsi Travel Back Pack Maternity Baby Ngaganti Kantong, Kapasitas badag, Waterproof jeung Stylish

Katerangan:


  • Bahan:Oxford / 210D poliéster pinding
  • nyitak:logo ngaropéa
  • ukuran:Kustomisasi
  • waktos sampel:12 poé
  • MOQ:1000 PCS
  • Gaya tas:rangsel
  • Pamakéan:outdoor
  • bungkusan produk:oppbag
  • istilah harga:EXW, FOB, CNF, CIF
  • istilah pamayaran:T/T, L/C
  • Pelabuhan Muatan:Ningbo/Shanghai
  • Balanja:Ku laut / hawa / express
  • Rincian produk

    Tag produk

    Naon anu anjeun kéngingkeun - 1 kantong popok ransel ukuran normal sareng pad ganti (diménsi: 11.8lx 7.8wx 16.5h inci, Beurat: 1.78lb; Ukuran Mat: 23l x 15w inci).Dua kompartemen panutupanana seleting ageung sareng 16 kantong, Cukup lega pikeun nahan seueur kabutuhan orok sareng tetep katingalina teratur sareng kompak, tanpa ageung teuing atanapi alit.Kantong botol insulated tiasa nahan kalolobaan beuheung lega atanapi botol orok jangkung, ti 5 oz dugi ka 11 oz.

    Ngaronjatkeun Konstruksi Handy - Pedalaman kantong popok kami kalebet saku laptop empuk, panitia saku bolong sareng kabutuhan organisasi anu sanés.Jaga suhu botol orok anjeun dina kantong insulasi, teu pernah leungit konci sareng dompét anjeun dina saku mommy, sareng gancang nyandak popok tina organizer popok bolong.

    Dirancang pikeun Ngarareunah - Bukaan anu langkung lega ngajantenkeun ransel popok ieu gampang mendakan kabutuhan poko dina ciwit, sareng seleting ganda pikeun aksés gampang & panutupanana sanajan nganggo hiji leungeun!Gagang anu gampang dicekel & desain ergonomis tonggong & tali taktak anu empuk kandel nawiskeun anjeun pamawa anu nyaman sareng tulangan kakuatan.

    Convertible sareng Serbaguna - Kantong popok ieu tiasa dianggo salaku ransel, kantong, ogé tiasa ngagantung dina kareta.Elegan sareng cocog pikeun seueur kasempetan sapertos balanja, iinditan sareng sajabana, desain praktis sareng unisex ngajantenkeun kantong popok ieu sampurna pikeun perjalanan sareng budak lalaki anjeun, kado pancuran orok anu idéal!

    Awét anu bakal tahan mangtaun-taun - Ransel popok kami didamel tina lawon anu hampang, awét sareng tahan cai (Leuwih kuat tibatan kantong orok poliéster twill, langkung saé dina résistansi cacad & résistansi cimata).Jahitan non-fraying, sareng seleting kuat.Jahitan anu dikuatkeun dina tali taktak sareng cecekelan, tanpa nyéépkeun.

    Rincian produk

    5007
    5008
    5010
    5009
    5012
    5011
    21122

    Ningbo Lohas Industrial Co., Ltd.was ngadeg taun 2010, nyaéta produsén profésional kalibet dina ransel hanca, kantong duffle, kantong non anyaman, kantong serut, kantong katun, kantong cooler, bag.we kosmetik boga dalapan jalur produksi .also bisa. labél production.we tiasa nawiskeun percetakan layar tur percetakan digital, kitu ogé embroidery.We ngajamin nyadiakeun produk kualitasna alus sarta layanan pangalusna pikeun unggal customer.We kasampak maju ka cooperating sareng anjeun.

    Prosés Produksi

    b90154b8ac9aad32add888d777d977e9

    Pameran

    b587c1dd878def132ce3a782101ad9f
    b9c3cd8aa5e914ecaf6f093fd4eb0eb
    b31b55fbeee8344b50afbaaaf415d9d

    Inpormasi kontak

    join_our_team_landing_page

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan cutatan atanapi kerjasama, mangga ngantunkeun email ka kami joy@nb-lohas.com atanapi nganggo formulir patarosan di handap ieu.Wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam.Hatur nuhun pikeun kapentingan anjeun dina produk urang.