Welcome to our online store!
Telepon Kami Iraha waé di+86 18057473319

FAQs

FAQ 3 Blocks
Q1.Dupi abdi tiasa gaduh urutan sampel?

A1: Sumuhun, wilujeng sumping urutan sampel pikeun nguji sarta pariksa kualitas.

Q2.Kumaha upami waktos kalungguhan?

A2: Sampel perlu 7-10 poé, waktu produksi masal perlu 4-5 minggu pikeun kuantitas urutan leuwih ti?

Q3.Dupi anjeun gaduh wates MOQ?

Q3.Dupi anjeun gaduh wates MOQ?

Q4.Kumaha neraskeun pesenan?

A4: Firstly hayu urang nyaho syarat Anjeun atawa aplikasi.

Bréh Urang cutatan nurutkeun sarat Anjeun atawa saran urang.

Thirdly customer confirms sampel sarta nempatkeun deposit pikeun urutan formal.

Fourthly Urang ngatur produksi.

Q5.Naha urang tiasa gaduh logo atanapi nami perusahaan anu dicitak dina produk atanapi pakét?

A5: Leres.Punten wartosan kami sacara resmi sateuacan produksi kami sareng mastikeun desain heula dumasar kana sampel urang.

Q6.Kumaha anjeun nempatkeun logo kuring dina hal

A6: Urang boga rupa-rupa téhnik percetakan kaasup: percetakan layar, sulaman, sublimation, ukiran, Pad percetakan, digital, foil stamping jeung prosés offset.

Q7.Why Kuring kudu mertimbangkeun meuli ti Company anjeun?

A7: Kami anu pangalusna sarta nawarkeun nilai duit lamun datang ka customizations?

Pariksa harga kami, teras sampel rengse kami sarta ngan sanggeus éta mutuskeun dina nempatkeun pesenan percobaan Anjeun.


Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan cutatan atanapi kerjasama, mangga ngantunkeun email ka kami joy@nb-lohas.com atanapi nganggo formulir patarosan di handap ieu.Wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam.Hatur nuhun pikeun kapentingan anjeun dina produk urang.