Welcome to our online store!
Telepon Kami Iraha waé di+86 18057473319

Budak Leutik Balita 16″ Kantong Buku Kartun Minions Ransel Kantong Sakola pikeun Barudak

Katerangan:


  • Bahan:Oxford / 210D poliéster pinding
  • nyitak:logo ngaropéa
  • ukuran:UKURAN 25 X 11 X 34 M
  • waktos sampel:12 poé
  • MOQ:1000 PCS
  • Gaya tas:backpac
  • Pamakéan:Sakola, luar
  • bungkusan produk:oppbag
  • istilah harga:EXW, FOB, CNF, CIF
  • istilah pamayaran:T/T, L/C
  • Pelabuhan Muatan:Ningbo/Shanghai
  • Balanja:Ku laut / hawa / express
  • Rincian produk

    Tag produk

    Kapasitas Luhur, Kasual, Kesederhanaan, Penampilan Pantun, Grafik Cool, Cahaya, Nyaman, Pangusir Stress

    Desain Unik: Nampilkeun Pola Warna-warni Sareng Ngawangun Kalayan Bahan Awét, Bakal Nambahkeun Vitalitas Sareng Énergi Pikeun Kahirupan Sapopoé

    Ransel Multi-kantong Cukup ageung pikeun Nyokot Sadayana Kaperyogian Barudak, Hiji Kompartemen Utama Nawiskeun Ruang Lega.Lengan Batin Sareng Saku Hareup anu Gampang Diaksés Sareng Dua Kantong Sisi Padet.

    Ringan & Nyaman: Ransel Didamel Tina Poliéster.Tali Taktak Padded anu Bisa Disesuaikeun Nawiskeun Ngadukung Kanyamanan Pikeun Barudak Anjeun Nalika Dibawa.

    Kado Idéal: Dirarancang Kalayan Pola Unik Sareng Didamel tina Bahan Ringan, Ransel Imut Bakal Janten Kado Idéal Pikeun Barudak anjeun, Keponakan, Pamuda, Adik sareng Adina Dina Sababaraha Poé anu Émut.

    Pamakéan aplikasi sapopoé & sabtu minggu.ransel pikeun lalaki, awéwé, rumaja

    Rincian produk

    1460
    1462
    1464
    1463
    1465
    1467
    instruction
    WORKFLOW

    FAQ

    Q1.Dupi abdi tiasa gaduh urutan sampel?

    A1: Sumuhun, wilujeng sumping urutan sampel pikeun nguji sarta pariksa kualitas.

    Q2.Kumaha upami waktos kalungguhan?

    A2: Sampel perlu 7-10 poé, waktu produksi masal perlu 4-5 minggu pikeun kuantitas urutan leuwih ti?

    Q3.Dupi anjeun gaduh wates MOQ?

    A3: MOQ Low, 1pc pikeun mariksa sampel geus sadia

    Q4.Kumaha neraskeun pesenan?

    A4: Firstly hayu urang nyaho syarat Anjeun atawa aplikasi.

    Bréh Urang cutatan nurutkeun sarat Anjeun atawa saran urang.

    Thirdly customer confirms sampel sarta nempatkeun deposit pikeun urutan formal.

    Fourthly Urang ngatur produksi.

    Q5.Naha urang tiasa gaduh logo atanapi nami perusahaan anu dicitak dina produk atanapi pakét?

    A5: Leres.Punten wartosan kami sacara resmi sateuacan produksi kami sareng mastikeun desain heula dumasar kana sampel urang.

    Q6.Kumaha anjeun nempatkeun logo kuring dina hal

    A6: Urang boga rupa-rupa téhnik percetakan kaasup: percetakan layar, sulaman, sublimation, ukiran, Pad percetakan, digital, foil stamping jeung prosés offset.

    Q7.Why Kuring kudu mertimbangkeun meuli ti Company anjeun?

    A7: Kami anu pangalusna sarta nawarkeun nilai duit lamun datang ka customizations?

    Pariksa harga kami, teras sampel rengse kami sarta ngan sanggeus éta mutuskeun dina nempatkeun pesenan percobaan Anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan cutatan atanapi kerjasama, mangga ngantunkeun email ka kami joy@nb-lohas.com atanapi nganggo formulir patarosan di handap ieu.Wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam.Hatur nuhun pikeun kapentingan anjeun dina produk urang.