Welcome to our online store!
Telepon Kami Iraha waé di+86 18057473319

PROSES NYETAK

Nyitak layar

Hdahar Tranfer Printing

Dpercetakan igital

When urang nyitak tas kami kami ngagunakeun métode percetakan béda gumantung kana rupa-rupa faktor tipe kantong, kuantitas kantong, sarta warna percetakan aya sababaraha nangtukeun faktor.Di dieu aya sababaraha katerangan ringkes ngeunaan prosés béda.

Nyitak layar

Ieu mangrupikeun jinis percetakan anu paling umum pikeun kantong lawon.éta gancang tur murah sarta ngabogaan finish hébat .urang bisa nyitak nepi ka leuwih ti 4 kelir salaku baku tapi kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nambahkeun leuwih lamun diperlukeun.

Kumaha gawéna

Percetakan layar saderhana pisan dina dasarna.Jaring sutra anu saé dipanjangkeun dina pigura pikeun ngadamel layar.mangsi kandel disimpen dina luhureun layar nu lajeng diposisikan luhureun bag.A sabeulah squeegee ngadorong layar ka handap onto kantong jeung slides sakuliah screen.This nyorong tinta liwat sarta ends up on kantong.

Dina raraga nyieun gambar, Anjeun kudu bisa meungpeuk tinta ti ngaliwatan wewengkon nu tangtu sarta ngidinan di batur.Ieu dikawasa ku pilem photosensitive husus.Karya seni dibagi jadi separations, hiji pikeun tiap warna.Unggal separation ieu lajeng dicitak kana pilem nu lajeng dirawat.Perawatan ieu ngamungkinkeun tinta nembus bagian anu dicitak dina pilem tapi sanés sésana.Film ieu lajeng dilarapkeun ka layar sutra, hiji pikeun tiap warna.

Satuluyna perlu mesin nu bisa nahan layar dina tempat katuhu ambéh maranéhanana bisa swapped sabudeureun tur masih baris nepi di persis tempat anu sarua luhureun kantong.Tinta anu misah dicampur pikeun tiap warna sareng disimpen dina layar anu leres.Hiji squeegee per warna engké jeung anjeun geus rengse, multi-warna print!

Hdahar Tranfer Printing

Upami anjeun peryogi detil sareng gambar fotografik teras transfer panas tiasa janten pilihan anu saé.Pikeun ngajalankeun anu langkung ageung, transfer panas tiasa janten prosés anu langkung lami.Tapi hasil anu katingali hébat hartosna éta tiasa janten investasi anu saé.

Kumaha gawéna

Mindahkeun panas ngabagi tugas percetakan jadi dua.Printer inkjet digital anu ageung (sapertos anu anjeun gaduh di bumi!) Nyitak desain anjeun kana bahan transfer panas khusus.Ieu didamel tina dua lapisan, pamawa sareng lem anu diaktipkeun panas.

Transperna teras dipotong kana bentuk sareng beusi panas ageung mencét kertas kana kantong.Lem ngaktifkeun sareng kertas pamawa dicabut ninggalkeun gambar nempel kana kantong.

Kusabab tinta dicitak dina printer inkjet kana kertas, leuwih jéntré bisa dihasilkeun ti nalika percetakan langsung ka katun rougher.Lem anu ngajaga gambar dina kantong ngajadikeun stiffer, patch herang dina beungeut cai.Ieu tiasa ngajantenkeun kantong kirang fleksibel di daérah anu dicitak sareng bakal muncul salaku permukaan anu langkung cerah dibandingkeun lawon.

percetakan digital

Percetakan digital nyaéta prosés nyitak gambar dumasar digital langsung kana rupa-rupa substrat média.Teu perlu piring percetakan.File digital sapertos file PDF atanapi desktop publishing tiasa dikirim langsung ka percetakan digital pikeun nyitak dina lawon.

Gantina ngagunakeun pelat métal pikeun mindahkeun hiji gambar, percetakan digital pencét nyitak gambar langsung kana lawon.

Tim LOHAS

Ayeuna sigana mangrupikeun salah sahiji waktos pangsibukna dina taun sabab urang kedah juggle tina sadaya wates waktu anu kedah urang lengkepan di tempat damel, Natal sareng Taun Anyar kanggo bumi urang, sareng hadiah anu tiasa urang pasihan pikeun kulawarga, babaturan, mitra bisnis. , karyawan, jeung konsumén urang.

Kami di dieu pikeun ngadukung sareng nungtun anjeun dina milarian kado anu pangsaéna anu anjeun tiasa masihan ka jalma anu paling berharga dina kahirupan anjeun.

LOHAS, ulah ngan ukur nawiskeun produk promosi, urang ogé tiasa ngalakukeun sababaraha jinis perkakas rumah tangga sareng Produk Olahraga & Hiburan,

Katalog kami nyayogikeun ampir sadayana pikeun nyayogikeun sadaya kabutuhan anjeun!Ieu daptar produk anu anjeun tiasa pertimbangkeun.

Parabot imah

Produk ieu ditawarkeun dina rupa-rupa pilihan anu dipasang dina katalog urang.Éta mangrupikeun barang-barang anu dianggo sapopoé pikeun dapur anjeun, kamar mandi sareng dimana waé kahirupan bumi anjeun, éta nyayogikeun seueur genah pikeun kahirupan urang sareng ningkatkeun kahirupan urang kalayan saé.

Olahraga & Hiburan Produk

Ieu mangrupikeun barang-barang anu saé anu sampurna pikeun Ngabeungharan waktos luang anjeun, Tina kabugaran pribadi anjeun, ka interaksi hiburan sareng kulawarga anjeun, ogé sagala jinis cocooan anu pikaresepeun pikeun murangkalih, kami nyayogikeun jasa anu eureun, ti mimiti pangwangunan sareng desain. , ka produksi ngaropéa sarta pangiriman

Sajaba ti éta, aya sababaraha produk Amazon, sababaraha nu geus jualan panas.di dieu bakal ngamutahirkeun sababaraha item irregularly

Pondokna, kami nyayogikeun jasa sareng solusi pangsaéna pikeun ngajantenkeun bisnis anjeun langkung gampang sareng langkung suksés.

Di LOHAS, kami ngagaduhan produk anu saé anu bakal nyayogikeun kabutuhan bisnis anjeun.Éta sadayana sayogi pikeun anjeun kotektak, di dieu dina halaman wéb kami - éta gampang!

Nyarios ka kami sareng hayu urang milarian produk anu pangsaéna pikeun anjeun pikeun kamekaran bisnis anjeun!

Tim LOHAS


waktos pos: Sep-22-2020

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan cutatan atanapi kerjasama, mangga ngantunkeun email ka kami joy@nb-lohas.com atanapi nganggo formulir patarosan di handap ieu.Wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam.Hatur nuhun pikeun kapentingan anjeun dina produk urang.