Welcome to our online store!
Telepon Kami Iraha waé di+86 18057473319

Candak hiji kaunggulan hambalan ka hareup

LOHAS dipikanyaho ku rupa-rupa produk promosi anu murah pisan.

Naha anjeun peryogi bantosan sareng produk promosi anu bakal janten bisnis anjeun?Anjeun parantos sumping ka tempat anu leres.Ieu mangrupikeun produk promosi kaunggulan kami anu parantos janten eupan balik anu saé pikeun klien kami

TAS (Kantong kosmetik, Ransel, Kantong Cooler, Kantong balanja) - Upami perusahaan anjeun hoyong nunjukkeun citra perusahaan anu kuat ka klien teras pilih sababaraha kantong kami salaku kado promosi atanapi barang-barang giveaway dina acara bisnis anjeun salajengna.

DRINKWARE (Vacuum Flasks, Water Bottles) - Perlengkapan inuman ieu mangrupikeun barang-barang penting pikeun kahirupan di bumi pikeun kasempetan naon waé, sareng janten hadiah promosi anu saé.

(Payung, Camping hiking / Alat ) - kagiatan outdoor utamana populér kalayan riungan ngora, nyieun barang outdoor patali, éta idéal pikeun ngamajukeun brand anjeun dina festival outdoor sarta acara.

Produk promosi anu saé ieu didaptarkeun tiasa ngabantosan anjeun gaduh hasil anu langkung saé kalayan penjualan pamasaran anjeun.

Urang nyieun usaha tambahan dina bringing Anjeun produk panganyarna anjeun bisa make salaku hadiah boh keur promosi, pamasaran, iklan, jeung hajatan nanaon.Anjeun panginten hoyong nyaluyukeun sareng nyitak merek, logo, atanapi pesen iklan anjeun dina produk anu anjeun pilih pikeun ngajantenkeun alat anu efektif pikeun komunikasi.

Imbibed di urang téh gairah gede pikeun évolusi dina watesan bringing Anjeun layanan pangalusna, sarta dina mulang bakal kaluar ka kasuksésan dipikahoyong industri Anjeun.

Kami komitmen pikeun mawa anjeun anu pangsaéna.

Nyarios ka kami sareng hayu urang milarian produk anu pangsaéna pikeun anjeun pikeun kamekaran bisnis anjeun!

MISI
Misi kami perenahna dina total kapuasan klien kami, ngaliwatan perhatian pribadi, pangiriman pas waktuna, solusi jeung gagasan dina kaputusan pilihan, total kapuasan dina pangiriman produk urang, kalawan kualitas pangalusna sarta harga pangalusna.

VISI
Janten suppliers pangalusna barang promosi, mesin percetakan format badag sarta suplai seni grafis, néangan nyieun hubungan deukeut jeung klien kami pikeun nyadiakeun layanan kualitas pangalusna sarta suplai produk kami nawiskeun.

Candak léngkah ka hareup ayeuna!

Tim LOHAS

212


waktos pos: Sep-22-2020

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan cutatan atanapi kerjasama, mangga ngantunkeun email ka kami joy@nb-lohas.com atanapi nganggo formulir patarosan di handap ieu.Wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam.Hatur nuhun pikeun kapentingan anjeun dina produk urang.