Welcome to our online store!
Telepon Kami Iraha waé di+86 18057473319

Naon Anyar Anti Maling Ransel

Ransel Laptop Travel, Ransel Sakola Kuliah sareng Port Ngecas USB

1 (5)
1 (3)
1 (4)

Fitur

- Multiguna: Hiji kompartemen laptop misah.

- Seueur Ruang Panyimpen: Hiji kompartemen bungkusan anu lega pikeun kaperluan sapopoé, asesoris éléktronika téknologi.Kompartemen hareup kalayan seueur kantong, kantong pulpén sareng kait fob konci, ngajantenkeun barang anjeun teratur sareng langkung gampang dipendakan.

- Nyaman Sturdy: Desain deui aliran hawa anu nyaman sareng padding ventilated multi-panel anu kandel tapi lemes, masihan anjeun dukungan tonggong maksimal.Straps taktak breathable sarta adjustable ngagentos stress taktak.Busa padded luhur cecekelan pikeun lila mawa on

- Fungsional: Kalayan diwangun dina carjer USB di luar sareng diwangun dina kabel ngecas di jero, ransel usb ieu nawiskeun anjeun cara anu langkung merenah pikeun ngeusi batre telepon anjeun bari leumpang.Punten dicatet yén ransel ieu henteu nganggo kakuatan sorangan, port ngecas usb ngan ukur nawiskeun aksés anu gampang pikeun ngecas.

- Bahan Kualitas: Dijieun tina lawon Oxford Waterproof sareng seleting logam.Mastikeun pamakean anu aman & awet sapopoe & sabtu minggu. Ngalayanan anjeun ogé salaku kantong kerja kantor profésional, kantong ngecas USB ramping, ransel mahasiswa ageung SMA pikeun budak lalaki, awéwé, rumaja, déwasa.

1 (1)
1 (2)
1 (7)
1 (6)

Katerangan

1.Breathable liang dina tonggong pikeun kanyamanan sarta durability

2.Hardware ganda tarikan sirah design, awét

3.Shoulder desain pakét kartu tali, wijaksana tur praktis

4.Comfortable jeung desain portabel, nyaman jeung awét

Desain deui 5.Breathable, gampang pikeun ngambekan

6.Breathable tali taktak design ,geulis tur stylish

Desain tali taktak 7.Adjustable pikeun kabebasan gampang

kapasitas 8.Large kalawan multi-lapisan sampurna pikeun iinditan

9.Reflective belang on hareup

10. Zippers disumputkeun pikeun kaamanan Simpen kaduh anjeun aman jeung ransel anti maling ieu.Desain Unisex bakal cocog pikeun lalaki sareng awéwé.Fitur port ngecas USB éksternal.

parentah

Kumaha ngecas:

1.Sambungkeun port USB luar

2. Sambungkeun power bank sacara internal (Power Bank NOT Kaasup)

Ngaran: A Tipe

Ukuran: 26 x 11 x 43 cm/10,2 x 4,3 x 16,9 inci

Beurat: 0,65 kg / 1,43 pon

Cocog pikeun laptop 15.6 inci

Fitur desain:

ANTI MALING: Kantong ieu mangrupikeun ransel anti maling anu nahan naon waé anu anjeun peryogikeun bari ngajaga sadayana aman kalayan fitur kaamanan seleting disumputkeun anu ditingkatkeun. Ulah hariwang ngeunaan tumpahan sabab tahan cai sareng noda.

KANTUNG INTERNAL: Ngandung saku Utama, saku dompét, saku telepon, saku batré portabel, dua saku kaméra, saku laptop.

Port ngecas USB: Anjeun tiasa sacara bébas ngecas smartphone atanapi laptop anjeun tanpa kedah nyandak carjer portal anjeun dina panangan anjeun.SAFT: desain belang reflective, aman leumpang atawa numpak peuting.


waktos pos: Sep-21-2020

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan cutatan atanapi kerjasama, mangga ngantunkeun email ka kami joy@nb-lohas.com atanapi nganggo formulir patarosan di handap ieu.Wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam.Hatur nuhun pikeun kapentingan anjeun dina produk urang.