Welcome to our online store!
Telepon Kami Iraha waé di+86 18057473319

Warta Industri

  • PRINTING PROCESS

    PROSES NYETAK

    Screen Printing Heat Tranfer Printing Digital Printing Nalika urang nyitak kantong urang kami ngagunakeun métode percetakan béda gumantung kana rupa-rupa faktor tipe kantong, kuantitas kantong, sarta warna percetakan mangrupakeun sababaraha nangtukeun faktor.Here sababaraha katerangan ringkes prosés béda.Layar Pr...
    Maca deui

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan cutatan atanapi kerjasama, mangga ngantunkeun email ka kami joy@nb-lohas.com atanapi nganggo formulir patarosan di handap ieu.Wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam.Hatur nuhun pikeun kapentingan anjeun dina produk urang.